Header

 

PROTAN PVC-VESIKATE

Olemme Porissa toimiva Protan oy:n valtuuttama urakoitsija.

Vesikatot
Uudisrakentamisessa ja kattosaneerauksissa käytettävällä PROTAN PVC -katteella voidaan toteuttaa sekä tasaisten että jyrkkien kattojen vesieristykset. Tuotepaksuudet ovat 1,2 mm tai 1,6 mm ja varastossa olevat värit ovat tummanharmaa sekä vaaleanharmaa. Muita erikoisvärejä toimitetaan tilauksesta.

Lisätietoa Protan katoista ja katteista    [https://www.protan.fi/katoista-ja-katteista/]
Katso Protan tekniset piirustukset    [https://www.protan.fi/katoista-ja-katteista/tekniset-piirustukset/]

Rivipeltikatteen saneeraus
Katon kunnostus aloitetaan puhdistamalla vanha kate irtonaisista roskista. Puhdistetun peltikatteen päälle asennetaan laakerikerrokseksi määrämittaan leikattu 30...40 mm kova mineralivilla- tai EPS-levy. Näin saadaan Protan-vesikatteelle hyvä tasainen alusta.
Protan SE 1,2/1,6 mm vesikate asennetaan laakerikerroksen päälle ja kiinnitetään mekaanisesti kantavaan rakenteeseen kiinnityssuunnitelman mukaisesti. Saumat hitsataan automaattisella kuumailmahitsauskoneella. Protan-vedeneristeen saumoista muodostuu homogeeninen rakenne katteiden sulautuessa yhteen.
Mekaaninen kiinnitys, laakerikerros ja Protan SE-vesikate tekevät katosta äänettömän ja parantavat täten huomattavasti kiinteistön käyttäjien mukavuutta. Protan-vedeneristysjärjestelmästälöytyvät myös kaikki peltikatoilletarvittavat varusteet. Asentamalla valmiin Protan-katon päälle omegaprofiilit, säilyy katon ulkonäkökin lähes ennallaan.

Terassit ja parvekkeet
Protan GT on UV-suojattu ja varustettu turvallisella liukuestepinnalla. Vedeneristyskermin paksuus on 2,4 mm. Kate on tarkoitettu käyttöpinnaksi. Kate soveltuu erittäin hyvin myös kohteisiin, joissa rakennepaksuus on rajoitettu. Vakiovärit ovat vaalean- ja tummanharmaa sekä havunvihreä.

Protan kattohuolto
Huollamme, korjaamme ja teemme mahdollisia muutosasennuksia Protan katoille.


© 2006 - 2024  Allasmies.com & Dynamic Solutions