Header

Uima-altaan vedeneristys.

Sammutusveden säilytysallas, sammutusvesiallas "Sprinkler"-allas.

Automaattinen sammutusjärjestelmä voi vaatia suureen liikekeskekseen, teollisuus- tai logistiikkarakennukseen sammutusveden säilytysaltaan sen johdosta, että paikallisesta vesijohtoverkosta ei tulipalon syttyessä pystytä pumppaamaan riittävän suuria määriä sammutusvettä automaattisen sammutusjärjestelmän käyttöön. Tästä syystä sammutusvesi tulee olla valmiina sammutusvesialtaassa, jotta tulipalon syttyessä vettä riittää automaattisen sammutusjärjestelmän vaatima määrä eikä sammutusvesi lopu kesken.

Sammutusvesiallas vesieristetään itse asiassa samoilla kermeillä kuin uima-allas! Tämä on ratkaisu, jota on Suomessa käytetty seuraavista syistä:
  • Asennustyön luotettavuus.
    Vesialtaassa oleva vesi on paineellista vettä, jolloin altaan vesitiiviys on erittäin tärkeää. Paineellisen vedeneristyksen asentaminen vaatii osaamista ja kokemusta, jotta vedeneristyksestä tulee vesitiivis ja kestävä. Käyttämämme uima-allaskermit ovat osoittautuneet varmatoimisiksi asentaa.
  • Uima-allaskermit ovat pitkäikäisiä ja kestäviä.
    Uima-allaskermit on tarkoitettu ulko- ja sisäkäyttöön, joilloin niiden tulee kestää monenlaisia sääoloja sekä uima-allasvedessä olevia epäpuhtauksia ja kemikaaleja. Kun vedeneristyskermi kestää uima-altaassa, niin se kestää myös sammutusvesialtaassa, jossa rasitukset ovat huomattavasti vähäisemmät
  • Sammutusvesiallas on valmiina siistin ja miellyttävän näköinen.

© 2006 - 2024  Allasmies.com & Dynamic Solutions